Monday, April 2, 2007

" L. E. T .I .H "

penatla..carik keje..susah gile..
aku dah busan neh nak keje kat kedai ramen tuh..
kenkadang buhsan..
kenkadang sakit hati..
tapi ape nak buat
ini je yg boleh aku buat utk survive..
kadng2 kesian gak tgk staf aku
kene marah ngan aku..
tapi nak wat cemane perangai buruk..
tegor 10 kali pon cam takde telinge..
LETIH tau tak??

pastuh ngan kakak aku mnak kawen..
kene pk cemane nak escape dari keje..
aku betul2 nak cuti..
my sister,
she is the most important person..
so..
LETIH gak aku nak menjawab ngan parents bile aku leh cuti..

LETIH berchenta?
takdela..
tapi penat melayan member aku si NANI berchenta.
bizarre gile kes dea..
sampai aku yg pening kapla..

anyway, the best part of today..
ialah aku jumpe crush aku time kat UTM dulu.
dalam ym ler..
name dea AHMAD KHUMAYNI.
haha..
that was the best part of my hectic day!

even burak lam ym pon dah kire ok.
at least dea tau aku hidop g..
haha..
kan bagus kalau dea tau aku syiok kat dea dulu?
hahaha..

3 comments:

Anonymous said...

owhh tharu nyer aku..
blushin pn ade..
aper la ade pd khumayni ni
hehe btw good luck kt ko..
hidup ni x leh lari dr mslh kn..
yg penting..
jgn tensen2..hepi slalu cm aku ni
hehe

zeezam said...

LETIH la kalau bf kau tau ni.
haha :D

someone said...

hehehhe jumpa kekasih lama dalam internet..that was good...good for memory....anyway it been long time i haven seen you ann...love to see you anytime n any place...

cheers