Thursday, June 21, 2007

"langit TAK selalu cerah"

and so..langit memang tak selalu cerah..
aku pon tatau la nak crite cemane..
aku rase sedih kalau nak cerite..
dah lame pon tak blog..
aku ader masalah yang besar dan sebenarnye senang untuk diselesaikan..
tapi aku yang merumitkan keadaan.

aku nih bodoh gamaknye..
memang banyak yang jadi sepanjang hari terakhir aku berehat dari blog..
i lost my job hanye kerane PERASAAN HASAD DENGKI manusia..
then aku buat hal ngan family aku..
kesian dorang especially parents aku..
sampai skang aku tak balek umah..
sebab akurase berdose dan malu kat diorang..
all the time i thought they never pay any attention but alas..
dorg yang paling memahami aku..

my bf..was superb..
tiada org yang lebih baik dari dier..
well the good news was just as i lost my job ..
aku dapat keje kat syabas..
it was great.
aku technician skang..haha..
sedikit sebanyak aku update pasal diri aku la kat sini..
aku bekerja di wilayah petaling dimana aku ulang alik dari cheras ke pj..
bunyi je cam jauh but tadela jauh sangat pon..
aku kuar umah kol 715 bleh sampai lagi kat ofis on time..

aku banyak abeh mase kat opis skang..
susah betol nak jumpe kawan2..
mintak maaf ye..
owh..
aku nak pindah umah..
i was hoping untuk duduk satu umah ngan conna..
sme lam perancangan lagi..
tapi mintak2 jadile..
hikhikhik..
bukan senang aku nak percaye kat org..

kayla..
aku maseh di ofis..
time rehat neh..
banyak keje seh..
nak wat keje balek..
next short-term goal..
JADI PEKERJA CEMERLANG.

HAHAHAHAHAHA!!

2 comments:

zeezam said...

tahniah.
aku tak tau pun kau dah ada keje baru.
lebih baik?
syukur :)
tiap yg berlaku ada hikmahnya :)

Ann Asmara said...

sowee..
banyak sangat masalah lately..