Friday, June 22, 2007

"macam gelanggang laga ayam.."

aku rase cam makin kerap pulak aku dok blogging neh..bukan ape..kekadang keje aku abeh cepat ..tade salah kalau nak blog je.. lagipon aku cume menulis sedikit sebanyak rencah hidup aku yang boleh korang rase same2..lazat atau tidak ..terpulang pada para pembaca.. tapi setakat ni..hidop aku tak pernah membosankan lagik..macam2y yang aku tempuh..hmm..intro je dah tak ingat dunie..nak2 panjang lebar lak..

neway..story aku hari ni berkisar sekitar pagi ni la..tak banyak pon jadik..tapi biasela..kalau dah banyak dikelilingi kaum adam..pagi2 hari pon dah kecoh..hari neh pagi2 dah bising2 sape nak ikot hantar tanker..macam2..pastuh aku ader 2 org member aku yg kecah sket..bukanlah kecoh aperpon..tapi care dorg berbual tuh jadik kelakar..pagi2 berbual..macam..kat sini aku ader 3 orang kawan..skang meh akuciterkan ape yg buat tempat neh jadi cam gelanggang laga ayam..

firstly nini..nini org nye comel..putih2..kiut2..die sangat open-minded..mulut nyer boleh dikatakam kecoh dan agak laser tapi hati dea baik. kalau tak puas ati dea cakap..yang menjadikan tempat ni gelanggang ayam kalau dea bertemu ngan fidah which basically everyday,,so you can imagine how colourful my life is..kekecohan diorang..kelakar..aksi keduanye je aku dah leh gelak2 kekek..macam itik pon ader..ntah laa..tapi aper yg jadik gelanggang ayam dah jadik cam org kematian ayam..fidah dapat tawaran untuk melanjutkan pelajaran kat unimap dalam kejuruteraan perhubungan which i think the most valuable n extra useful untuk mase depan..hmm..rugi kalau let go..

hmm..tetibe cam sedih la pulak kan..
aku takleh nak continue ape aku nak karang dalam blog aku neh sebab aku puunyer bos dah duduk blakang aku...jadiknyer sebelum aku terkentut..baik aku chow dulu..

taaaaaa....

1 comment:

Rodrigo said...
This comment has been removed by a blog administrator.